FÅ SVAR PÅ SPØRGSMÅL VEDR. SPÆDBARNSALLERGI AF DIÆTIST HEIDI SCHNOOR. (Det koster ikke noget)

”Spørg Diætisten” er sponseret af Nutricia A/S og er et gratis tilbud til dig. Tag altid kontakt med sundhedsvæsenet, hvis du har mistanke om, at dit barn har komælksallergi. Nutricia støtter WHO’s anbefaling om, at brystmælk er den bedste ernæring til spædbørn. Nutricia udvikler og producerer fødevarer til særlige medicinske formål, som skal anvendes i samråd med læge.

”Jeg hedder Heidi Schnoor og er autoriseret klinisk diætist. Jeg har i 12 år arbejdet med fødevareallergi på Klinik for Allergi på Gentofte Hospital, hvor jeg dagligt har været i kontakt med allergibørn og deres familier. Hos Nutricia arbejder jeg med ernæringsprodukter til børn.”

Spørgsmål som Heidi fx kan hjælpe med:

  • Hvordan dit barn kan blive udredt og undersøgt for mælkeallergi
  • Hvordan du bedst muligt forebygger allergi hos dit spædbarn gennem ernæring
  • Hvordan du sikrer en god fordøjelse og dermed trivsel hos dit barn
  • Om dit barn tager nok på i vægt og får de nødvendige næringsstoffer
  • Hvordan du stimulerer de vigtige tarmbakterier, mikrobiota, hos dit barn

SKRIV DINE SPØRGSMÅL TIL DIÆTISTEN HER

Jeg accepterer opbevaring og håndtering af mine data ifølge privatlivspolitikken.

Når spædbørn har allergi, belaster det ofte familien i en sådan grad, at det kan være svært at komme godt igennem hverdagen. Der er både mange praktiske spørgsmål til hverdagslivet og også tanker omkring fremtiden.

I Danmark får mellem 1200-1500 børn årligt konstateret mælkeallergi og det gør mælk til den fødevare, der hyppigst er årsag til fødevareallergi hos børn.

Der er dog mange forskelle på de børn, der får mælkeallergi – typen af symptomer, hvornår symptomerne optræder første gang, tærskel/følsomhed overfor selv små mængder mælk osv. Det kan derfor være svært at forholde sig til generelle råd og retningslinjer.

Gennem Heidi’s daglige kontakt med allergibørn og deres familier har fokus altid været på at sikre god trivsel og hjælpe familien med de udfordringer, de står overfor med et allergibarn.

Hold nemt mælkefri børnefødselsdag

Få mine 7 bedste fødselsdags-opskrifter uden mælk og hold nemt en helt traditionel børnefødselsdag med boller, kage og lagkage. Du får samtidig abonnement på nyhedsmailen "AllergiLiv – fra mor til mor"

Tak for din tilmelding - tjek din inbox!