Få din hverdag til at fungere

10 ugers email-kursus “Mælkefri hverdag, sådan!

Email-kurset “Mælkefri hverdag, sådan!” er skabt til DIG, der har et barn, som lige har fået konstateret mælkeallergi. Dig der ønsker hjælp til at komme godt i gang med alle de nye udfordringer i hverdagen.

Email-kurset behandler 10 centrale emner om det at være en børnefamilie med mælkeallergi på dagsordenen. Du får et nyt emne tilsendt hver uge i 10 uger. “Mælkefri hverdag, sådan!” giver dig ro og overblik, så du nemt og hurtigt kan få hverdagen til at fungere for dig og dit barn.

Emnerne behandles kort og konkret med fokus på at gøre det nemt og lettilgængelig for dig, at få den viden du har behov for. Det er derfor ikke 20 sider med tætskrevet tekst. Det er overskueligt og kortfattet, og med den praktiske information du har brug for i hverdagen.

“Mælkefri hverdag, sådan!” er relevant for dig, der

- har et barn, der lige har fået konstateret mælkeallergi, uanset alder

- ikke kender til allergi i forvejen, og nu pludselig står midt i det

- ønsker at give dit barn en hverdag, der ligner alle andre børns

- søger konkrete råd og praktisk vejledning ifm. hverdagens udfordringer

- har en travl hverdag, og gerne vil skyde genvej til viden du har brug for

- tænker, hvordan får jeg skabt en ”normal hverdag uden mælk” for mit barn

- er ivrig efter at lære mest muligt på kortest mulig tid


Ved du, hvad der skal til, for at give dit barn en GLAD HVERDAG?
Anette ved det – og hun deler gerne sine 10 års erfaringer med dig.

Anette er selv mor til en dreng på nu 10 år, der har haft mælkeallergi siden han var spæd. Hun har fødevareallergi tæt inde på livet og kender til alle de praktiske udfordringer du står med. Det handler om de helt jordnære ting i dagligdagen. De udfordringer der er for både forældre, evt. søskende og ikke mindst barnet med allergi. Fokus er på at skabe glade børn!


Hvad siger tidligere kursist om email-kurset?

“Jeg tager lidt mere let på det nu”, siger Daniella

Daniellas datter har haft mælkeallergi siden fødslen. I dag er hun 9 måneder. Daniella fortalte: “Jeg synes, det er lidt svært at variere maden. Det er ikke så nemt at finde ud af det med at læse varedeklarationer. Og jeg gruer for den dag, hvor hun skal ud at passes. Synes det er en jungle”.

Hvordan har du det med de daglige udfordringer efter email-kurset? Daniella fortæller: “Jeg tager lidt mere let på det nu. Spørger når vi er ude, i stedet for at lade være med at give hende maden. Jeg har også lavet en liste over navne på mælk i varedeklarationer. Jeg har det lidt bedre med, at hun skal ud og passes snart. Har valgt at ændre det fra vuggestue til dagpleje, da jeg tror det giver mere overskuelighed. Og så er jeg i gang med at bage boller og franskbrød til fryseren”.

Hvad vil du fremhæve ved kurset, hvis du skal anbefale det til andre? Daniella svarer:
“Hele kurset gav mig en større kendskab til mælkeallergi. Og fik mig til at tænke, at vi ikke er besværlige, fordi vi har mælkeallergi. Jeg synes også, de forskellige links er gode og nyttige”.

Daniella fra Lemvig, social og sundhedsassistent (datter på 9 mdr.)


Køb email-kurset “Mælkefri hverdag – sådan!”

10 ugers kursus for 399 kr.


Tilmeld dig med det samme her:Kurset “Mælkefri hverdag, sådan!” indeholder disse 10 emner:

 • Sådan kommer du i gang med en mælkefri hverdag

  Har dit barn fået mælkeallergi, er det nødvendigt med en mælkefri hverdag. Det kræver nye vaner. Det der i dag sker pr. automatik, skal ændres. Og det betyder, du er nødt til at være meget mere opmærksom. Men du kan godt få en hverdag til at fungere. Selv når mælk helt skal undgås. Her får du vist hvordan.

 • Få listen over de vigtigste erstatningsvarer og hvor de købes

  Det kan sagtens lade sig gøre, at lave dejlig familiemad uden mælk. Det handler kun om nye vaner. Og om erstatningsvarer, der kan hjælpe dig i hverdagen. Jeg plejer at sige, at det ikke er nødvendigt med særlige allergiopskrifter. Du kan sagtens stadig bruge helt almindelige opskrifter som før. Og kun erstatte det nødvendige. Her får du den uundværlige liste!

 • Skal hele familien være mælkefri? Faldgruber i hverdagen

  Måske får dit lille barn stadig kun mos og grød. Så er udfordringerne mindre. Det større barn spiser det samme som resten af familien. Her kommer problematikken om den mælkefri familie for alvor ind. Det er svært at svare entydigt på, hvad der er bedst. Det afhænger af din familie. Men det er vigtigt, at du kender de faldgruber, du skal være opmærksom på.

 • Sådan håndterer du omgangskreds og familie, så det bliver nemt for dem, at hjælpe dig!

  Det har stor betydning hvordan andre forholder sig til din families udfordringer. Hvor meget støtte de giver. Men du kan selv være med til at påvirke. Det er nemlig din opgave, at gøre det nemt for andre at hjælpe. Fordi du er den, der kender allergien og barnet bedst. Du skal faktisk ”uddanne” dem. Se hvordan du gør det nemt for dig selv. Og får den hjælp og støtte, du har brug for.

 • Få en god start i institutionen

  Har du et barn, der snart er klar til vuggestue eller dagpleje? Tiden begynder at nærme sig. Du har sikkert mange spørgsmål i hovedet. Det er svært for de fleste, at overlade sit barn til fremmede. Men bekymringerne er ofte meget større, hvis dit barn har allergi. Måske i svær grad. Det er meget grænseoverskridende, at barnets mad og sikkerhed skal videregives. Til vildt fremmede mennesker. Her får du opskriften på en god start i institutionen.

 • Sådan undgår du, at dit barn bliver ulykkelig pga. allergien

  Alle forældre ønsker at gøre det bedste for sit barn. Det er helt klart. Men det er ikke altid vi ved, hvad der er bedst. Jeg har altid været meget opmærksom på, at det er vigtigt at anerkende sine børns følelser. Så jeg gjorde meget ud af at anerkende Mads’ følelser i forhold til hans allergi. Jeg er blevet klogere! Og jeg vil rigtig gerne lære dig, det jeg har lært. Her får du en erfaring, du nødigt vil undvære.

 • Mælkeallergi på udebane – fødselsdag, restaurantbesøg osv.

  Derhjemme bliver hverdagen uden mælk hen ad vejen en vane. Tingene bliver rimelig nemme. Noget andet er, når du er ude. Det er nemlig her, du ofte møder de største udfordringer. Mælkeallergi på udebane bliver ikke lige så nemt en vane. Ifølge mine egne erfaringer. Her ser vi på, de udfordringer der er, når du og din familie er udenfor hjemmet.

 • Får dit barn skøre knogler og huller i tænderne pga. for lidt kalk?

  Vi har alle lært, hvor vigtigt det er at få sin mælk. Det styrker knoglerne og tænderne. Men hvad nu hvis dit barn ikke kan tåle mælk? Får barnet så skøre knogler eller huller i tænderne? Det spørgsmål optager nok mange forældre til børn med mælkeallergi. Her får du den viden du har brug for, så du sikrer, at dit barn får kalk nok.

 • Kan du tage på ferie i udlandet, når dit barn har mælkeallergi?

  Hvor skal ferien holdes i år? I Danmark eller i udlandet? Måske føler du det uoverskueligt, at skulle rejse til udlandet, når dit barn har mælkeallergi? Det handler nok også om, hvor allergisk dit barn er. Hvor stor risikoen er. Dette emne behandler det at “rejse med allergi”.

 • Kodeordet er god forberedelse og planlægning

  Du kommer utrolig langt med forberedelse og god planlægning. Men det er jo ikke sikkert, det lige er din stærkeste side. Det er heldigvis en af mine stærkeste sider. Her får du en hel masse fif og gode råd. Så du også bliver god til at tænke fremad. Og gøre det hele meget nemmere for både dig og dit barn med mælkeallergi.

  Et email-kursus til dig der ønsker mest mulig viden, på kortest mulig tid – Tilmeld dig NU!  Køb email-kurset “Mælkefri hverdag – sådan!”

  10 ugers kursus for 399 kr.


  Tilmeld dig med det samme her:  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail.
  Tilbage til www.maelkeallergi.dk – klik!

 • Name:

  Email: