Cookie- og privatlivspolitik

for Børn med mælkeallergi

Når du benytter denne hjemmeside, vil der ved hjælp af cookies blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold.

Det er fx informationer om, hvilke sider på hjemmesiden, der får mest trafik. Denne information fortæller mig noget om, hvilke emner du som læser er mest interesseret i.

Samarbejdspartnere der annoncerer på min hjemmeside, får aldrig udleveret dine personlige oplysninger. Det eneste jeg videregiver til dem, er oplysninger om hvor mange, der klikker på deres annonce. Ikke hvem der klikker. Læs endvidere cookies og privatlivspolitik hos de samarbejdspartnere, hvis annoncer du vælger at klikke på.

I teksten herunder kan du læse mere om, hvilke oplysninger der indsamles, og hvad de bruges til.

Det er lidt teknisk, men i bund og grund handler det om, at jeg ved hjælp af de sider du besøger på hjemmesiden, bedre kan have føling med, hvad der er vigtigt for mig at skrive om. Så du får den bedste oplevelse af besøget.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

 

Vedr. Cookies
Børn med mælkeallergi, Mælkeallergi.dk anvender ”cookies”. Cookies er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. lignende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Du har altid mulighed for at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

Vedr. personoplysninger 

Generelt
Oplysninger, der i et eller andet omfang kan vise tilbage til dig, defineres som personoplysninger.

På denne hjemmeside, indsamler og behandler jeg (det kan fx være ved hjælp af Google) en række af disse informationer.

Det er fx i forbindelse med, at du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Børn med mælkeallergi eller evt. deltager i konkurrencer eller foretager køb via hjemmesiden.

Disse typer af oplysninger, vil typisk blive indsamlet og behandlet:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Hvis du selv giver samtykke og indtaster informationer behandles også: Navn, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, når du kontakter mig via mail eller ved et evt. køb.

 

Sikkerhed
Jeg behandler naturligvis dine oplysninger på forsvarlig vis, og sikrer at dine informationer ikke misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine evt. køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Derudover anvender jeg oplysningerne til at optimere hjemmesiden og dens indhold. 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Jeg benytter forskellige tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne, og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Jeg har i perioder forskellige samarbejdspartnere, der annoncerer på min hjemmeside. Det er altid samarbejdspartnere, der på en eller anden måde bidrager til indholdet på hjemmesiden. Jeg videregiver aldrig dine personlige oplysninger til disse samarbejdspartnere uden dit samtykke. Det eneste jeg videregiver til samarbejdspartnere, er oplysninger om hvor mange, der klikker på deres annonce. Ikke hvem der klikker. Læs endvidere cookies og privatlivspolitik hos de samarbejdspartnere, hvis annoncer du vælger at klikke på.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes og du kan bede om at blive slettet fra mine systemer.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@maelkeallergi.dk

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Anette Hjorth-Gravesen
Børn med mælkeallergi
4632 Bjæverskov

Email: mail@maelkeallergi.dk

Hold nemt mælkefri børnefødselsdag

Få mine 7 bedste fødselsdags-opskrifter uden mælk og hold nemt en helt traditionel børnefødselsdag med boller, kage og lagkage. Du får samtidig abonnement på nyhedsmailen "AllergiLiv – fra mor til mor"

Tak for din tilmelding - tjek din inbox!