I KlubMælkeallergi er der spændende konkurrencer, hvor du som medlem kan vinde skønne præmier. Tusind tak til alle KlubMælkeallergi’s sponsorer, der gør dette muligt.

Alle medlemmer af KlubMælkeallergi 1. december 2012 deltager automatisk i lodtrækningen, om de præmier du ser lige her:

Vind en signeret udgave af bogen ‘DrømmemorEffekten’ af Eva Andrea Ditlefsen

Bliv en autentisk mor og få et overskudsliv – for dig og dine børn

DrømmemorEffekten viser dig skridt for skridt hvordan du som mor, kan få et overskudsliv ved at blive mere nærværende, autentisk og tro mod dine værdier. Også med flere børn end gennemsnittet.

Med DrømmemorEffekten vil du vokse i takt med din familie og lære at favne både dig selv og dine børn på en ny måde.

Indsigter du blandt andet finder i bogen: Hvordan du aldrig mere behøver at være stresset, hvordan et harmonisk og lykkeligt familieliv starter indefra, hvordan nærværet er kærlighedens ambassadør, hvordan du sætter dig de mål, der er rigtige for dig og din familie – og gennemfører dem. Og hvordan du får overskud og balance i den travle hverdag – lige som den type du er.

Selvom DrømmemorEffekten henvender sig til mødre med store familier, vil alle mødre elske at læse den. Bogen går nemlig ind til essensen i en ny tids moderskab og giver samtidig et nuanceret indtryk af livet i den store familie fra virkelighedens mødre.

Er du medlem af KlubMælkeallergi pr. 1. december 2012 har du mulighed for at vinde Eva Andrea Ditlefsens dejlige bog DrømmemorEffekten (værdi kr. 249,-).

Besøg drommemoreffekten.dk med det samme LIGE HER!

Vind et ‘online-kursus for mor’ af Eva Andrea Ditlefsen
7 steps til et rigere liv for dig selv og hele familien

I FAMILY ENRICHMENT vender vi først og fremmest blikket mod os selv som mødre

Som mor elsker du dit barn, og vil skabe den bedste start det kan få i livet. Men det kan også være frustrerende at være mor i dag. Der er et hav af forventninger til dig – ikke mindst fra dig selv. Og så er der mange behov der skriger efter din opmærksomhed. Derfor er det let at blive stresset, og måske glemme at mærke efter og være tro mod dig selv.

Med dette online-kursus kan du få et helt nyt overskud i hverdagen som mor. Du får stoppet op og stillet dig selv nogle vigtige spørgsmål. Og du får indsigter og redskaber der er lige til at bruge i hverdagen – til glæde for dig selv og dit barn.

Family Enrichment kurset giver dig 7 inspirerende moduler, hvor du bliver taget i hånden og guidet gennem processen til mere overskud og et rigere liv for dig selv og hele din familie.

Alle medlemmer pr. 1. december 2012 deltager i lodtrækningen om Eva Andrea Ditlefsens lærerige online-kursus Family Enrichment (værdi kr. 1.295,-).

Læs meget mere om online-kurset Family Enrichment med det samme LIGE HER!

Vind e-bogen ‘SUND MAD I KASSEN’ af Rebecca Persson

Nemme og sunde madpakker, som børnene vil elske! Er du også kørt fast i rugbrødsrillen? Forestil dig, at du uden de store anstrengelser ved præcist, hvordan du laver en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at spise.

Forestil dig også, at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager og aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet. Og at du er blevet bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du har på lager til travle dage.

Alt det og meget mere får du i Rebecca Perssons nye e-bog SUND MAD I KASSEN. Og glæd dig – 14 (næsten 15) af de 18 opskrifter er UDEN mælkeprodukter!

SUND MAD I KASSEN er det ultimative overflødighedshorn af konkret inspiration og nemme opskrifter til madpakken. Med SUND MAD I KASSEN er det slut med at skubbe madpakkerne ind under gulvtæppet!

Alle medlemmer pr. 1. december 2012 deltager i lodtrækningen om Rebecca Perssons skønne e-bog SUND MAD I KASSEN (værdi kr. 187,-).

Besøg rebeccapersson.com med det samme LIGE HER!

Vind e-bogen ‘SUND DECEMBER’ af Jane Ryberg

SUND DECEMBER indeholder decembermad, der giver dig næring og energi. Traditionelle julefrokostretter i sund forklædning. Juleaftensmiddag så englene (og familien) synger! Julegodter, din mave vil elske dig for – og juledrikke, der får dit hjerte til at smelte.

Elsker du mad, og gerne i en sund version? Vil du igennem december og jul uden ekstra sul? Så er denne e-bog absolut noget for dig. Bogen er desuden et skatkammer af lækkerier for madallergikere, der ønsker at undgå gluten og mejeriprodukter i madlavningen. Og uden brug af sukker! Og der medfølger en skøn “Selvforkælelses-julekalender“.

Bliv medlem af KlubMælkeallergi og deltag i konkurrencen om Jane Rybergs fantastiske e-bog SUND DECEMBER (værdi kr. 99,-). Alle medlemmer tilmeldt 1. december 2012 deltager i lodtrækningen.

Besøg janeryberg.dk med det samme LIGE HER!

1 års medlemskab af KlubMælkeallergi på 3 forskellige måder: