Ingredienser:
8-10 stk.
500 g lyssej- eller torskefilet
lidt rejer efter smag
1 finthakket eller revet løg
Friske spinatblade efter smag
75 g hvedemel (eller alternativt glutenfri mel)
1 æg
1-2 dl risdrik eller lign.
Salt og peber
Mælkefri margarine (fx FRI) og olie til stegning
Tilbehør: remoulade og groft rugbrød
fiskefrikadeller
Sådan gør du:
Hak fiskekødet og rejerne groft – brug en kniv/gaffel (eller evt. en kødhakker eller foodprocessor)
Rør fiskefarsen med 1 tsk. salt og tilsæt løg, spinatblade og mel.
Rør ægget i og tilsæt risdrik lidt ad gangen.
Krydr med peber og lad farsen hvile mindst ½ time i køleskab.
Rør farsen igennem og tilsæt evt. mere risdrik hvis nødvendigt. Formes til frikadeller og steges på en varm pande med mælkefri margarine og olie.
Mads’ tip:
De er fantastiske i madpakken

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...