Ingredienser:
100 stk.
300 g Amo Hvedemel eller Amo Småkagemel
200 g margarine (mælkefri)
200 g sukker
125 g hakkede mandler (kan udelades)
1 dl lys sirup
2 tsk. st. ingefær
2 tsk. st. kanel
2 tsk. st. nelliker
1 tsk. natron
Sådan gør du:
Bland margarine, sukker, sirup, ingefær, kanel og nelliker og pisk sammen med elpisker.
Bland mel, natron og hakkede mandler og ælt det i dejen.
Del dejen i 4 lige store dele og tril dem til pølser ca. 4-5 cm i diameter.
Pølserne stilles i køleskab mindst 1 time.
Pølserne skæres ud til kager ca. 3 mm i tykkelse.
Bagetid: Ca. 5-7 min. i en 220°C forvarmet ovn (varmluft 200°C).
Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...