Ingredienser:
|
|
100 stk. 300 g Amo Hvedemel eller Amo Småkagemel 200 g margarine (mælkefri) 200 g sukker 125 g hakkede mandler (kan udelades) 1 dl lys sirup 2 tsk. st. ingefær 2 tsk. st. kanel 2 tsk. st. nelliker 1 tsk. natron |
|
Sådan gør du:
|
|
Bland margarine, sukker, sirup, ingefær, kanel og nelliker og pisk sammen med elpisker. Bland mel, natron og hakkede mandler og ælt det i dejen. Del dejen i 4 lige store dele og tril dem til pølser ca. 4-5 cm i diameter. Pølserne stilles i køleskab mindst 1 time. Pølserne skæres ud til kager ca. 3 mm i tykkelse. Bagetid: Ca. 5-7 min. i en 220°C forvarmet ovn (varmluft 200°C). Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo |
|
Den her opskrift er altså bare god! Den er helt som andre brunkager – smager af én mere 🙂
Kan også bages med speltmel i stedet for hvede