Ingredienser:
15 skumfiduser/marshmallows
(skal de være glutenfri, brug Haribo Chamallows)
2 spsk. vand
1 spsk. olie
ca. 300 g flormelis
Evt. pastafarve eller frugtfarve
Lagkage betrukket med fondant
Sådan gør du:
Skumfiduser, olie og vand kommes i en skål.
Skålen sættes i mikroovn og gives højeste varme i ca. 15-20 sek. Tag ud og rør rundt. Giv varme igen og rør rundt. Fortsæt til massen er smeltet og ensartet.
Skal al fondant have den samme farve, kan det være en fordel at komme farven i her. Men den færdige fondant kan også farves efterfølgende.
Herefter røres flormelis i, indtil det kan æltes med hænderne. Det er meget klistret i starten!
Skal have konsistens a la modellervoks. Men pas på ikke at give den for meget flormelis, da den så nemmere sprækker ved udrulning.
Kommes i lufttæt pose og stilles i køleskab. Holder sig meget længe.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...