Ingredienser:
1 svinemørbrad, ca. 500 g
1-2 løg
1 spsk. olie
2 spsk. karry
3 dl hønsebouillon
4 dl kokosmælk
½ tsk. salt
½ tsk. sort peber
4 dl ris
Sådan gør du:
Pil og hak løgene. Opvarm olien på en stegepande og svits løg og karry i ca. 5 min. til løgene er møre.
Puds fedtet af mørbraden, og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Mørbradskiverne steges på panden med løgene i ca. 5 min. på hver side.
Herefter tilsættes bouillon, kokosmælk og salt og peber. Bring det hele i kog, skru ned for varmen, og lad saucen simre til den er jævn i ca. 20 min.
Imens koges risene ifølge pakkens instruktioner.
Tip til tilbehør: Damp minimajs og grønne asparges, der serveres til retten sammen med flutes/boller.
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...