Ingredienser:
Pandekagedej:
75 g Amo Hvedemel
½ tsk. salt
2 æg
2 dl risdrik, havredrik eller lign.
25 g smeltet margarine (mælkefri)
Fyld:
300 g kyllingefilet i strimler
1 hakket løg
300 g squash
1 spsk. olie
1 fed hakket hvidløg
1 dl ærter
1 dl soya cuisine (mælkefri madlavningsfløde)
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Evt. 75 g revet soyaost
(kan købes i helsekostbutikker)
Sådan gør du:
Pisk mel, salt, æg og risdrik/havredrik sammen til en ensartet dej og rør den smeltede margarine i. Bag 8 tynde store pandekager.
Skær kylling i strimler og svits kylling og hakket løg i olie 2-3 min. Kom squash i små tern og hvidløg ved og svits endnu 3-4 min.
Tilsæt ærter, varm op og kom til sidst soya cuisine i (mælkefri madlavningsfløde), smag til med salt og peber. Bemærk at soya cuisine kan blive grynet, hvis den koges for meget op.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen, læg dem i et ovnfast fad og drys evt. med revet soyaost.
Bagetid: ca. 15 min. i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C) til soyaosten er gylden.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...