Ingredienser:
|
|
750 g hakket svine-/skinkekød 75 g bacon 1-2 løg 2 fed hvidløg ½ dl rasp 1 æg 1½ dl soya cuisine (mælkefri madlavningsfløde) ½ spsk. salt 1 tsk. tørret rosmarin ½ tsk. peber |
|
Sådan gør du:
|
|
Tænd ovnen på 160 grader. Skær bacon i strimler og rist på pande. Hak løg og hvidløg og svits et par minutter sammen med bacon. Bland alle ingredienserne. Rør farsen godt sammen. Kom farsen i en form der rummer 1½ liter. Bages i forvarmet ovn i ca. 1½ time ved 160 grader. Bages til kødsaften er klar. Afkøles og sættes i køleskab. Må gerne trække en dag eller to inden servering. Kan spises kold eller lunet på et stykke godt brød. Prøv også Små frikadeller uden mælk. |
|
Trackbacks/Pingbacks