Mulius.com er noget helt for sig. Det er en hjemmeside med masser af oplevelser. Her kan du meget andet end at købe dejligt legetøj. Du kan besøge de forskellige universer: bamseland, andedammen, piratskibet og sæbeboblernes univers. Eller læse den spændende legetøjs-blog med sjove og lærerige historier set ud fra en “børnevinkel”. Du finder også Mulius World, med sjove spil og forslag til lege. Mulius.com er en verden af sjov og leg – besøg Mulius.com lige her!

Som medlem af KlubMælkeallergi pr. 1. juni 2012 har du mulighed for at vinde en dejlig præmie sponseret af Mulius.com – nemlig intet mindre end skønne Giraf bamse Gitta.

Gitta fortæller: “Jeg er verdens højeste landlevende dyr og normalt bor jeg på den afrikanske savanne. Men af en eller anden årsag blev jeg lokket til at sige ja til at komme til Danmark, mod at blive designet som en varmepude børnene vil elske. Der findes ikke noget bedre end at blive krammet og aet.”

Gitta kan simpelthen varmes i mikroovnen op til 2 min., hvorefter hun er dejlig varm, og lige til at kramme. Hun har en duft af lavendel, der forstærkes efter en tur i mikroovnen. Gitta er naturligvis ikke produceret af farlige stoffer. Varmepude-bamsen er anbefalet til børn mellem 4-12 år (vejledende) og har en værdi af 199,75 kr.