1. ret: Røget laks med lime-peberrodscreme, bagte tomater, karamelliseret citron og karse
Ingredienser:
4 personer
4 store skiver røget laks
Karse
Brøndkarse
4 citronskiver
Lime-peberrodscreme:
1 dl soja yoghurt (Fx Alpro Soya naturel)
½ tsk. sukker
1 tsk. fintrevet peberrod
Saft af 1/3 lime
Salt og peber efter ... Læs mere2. ret: Rejecocktail "New Year" anno 2011
Marinerede rejer med mango og chili og låg af avocado og spinat
Ingredienser:
4 personer
1 teske finthakket stærk rød chili (ikke kernerne)
4 spsk. finthakket fast mango
½ fed presset hvidløg
200 g (drænet) rejer
Salt og peber
50 g frisk babyspinat
3 stk. pasteuriserede æggehvider
1 m ... Læs mere3. ret: Dyre-/oksemignon med grov rodfrugtmos, tranebærsalsa og broccoli
Ingredienser:
4 personer
Ca. 200 g kød pr. person (kødet kan vælges helt efter smag – hjort, okse, kalv, kylling)
1 broccolihoved
Grov rodfrugtmos:
2 tsk. grov sennep
Salt, peber og lidt sukker
Havredrik, risdrik el. lign. e ... Læs mere4. ret: Letfrossen chokoladebrûlée med eksotiske frugter
Ingredienser:
OBS: Chokoladebrûléen laves dagen i forvejen!
4 personer
4 dl mælkefri madlavningsfløde (fx Oatly)
1 stang vanilje
Ca. 70 g mørk mælkefri chokolade (Helsekost)
6 pasteuriserede æggeblommer
Ca. 60 g sukker
Ev ... Læs mereNemme små brød - boller og flutes
Ingredienser:
4 personer
25 g gær
½ liter koldt vand
20 g groft salt
30 g sukker
Ca. 700 g hvedemel
Til flutene:
½ dl olivenolie
2 fed hvidløg
Sådan gør du:
Gæren udrøres i det kolde vand. Salt og sukk ... Læs mere