Ingredienser:
4 personer
1 teske finthakket stærk rød chili (ikke kernerne)
4 spsk. finthakket fast mango
½ fed presset hvidløg
200 g (drænet) rejer
Salt og peber
50 g frisk babyspinat
3 stk. pasteuriserede æggehvider
1 moden avokado
Salt og peber
Pynt:
Napolitana salatmix og skiver af mango
Flutes (se opskrift andet sted)
Sådan gør du:
Rejerne kommes i en skål. Chili og mango finthakkes og tilsættes rejerne sammen med presset hvidløg. Trækker i køleskab.
Babyspinaten skylles og presses tør. En moden avokado skæres i stykker og kommes sammen med æggehvider, spinaten + salt og peber op i en foodprocessor (en stavblender kan anvendes). Det hele blendes til en glat masse.
Rejerne fordeles i 4 smurte portionsskåle. Avokado-spinat massen hældes over og bages midt i ovnen i ca. 15 min. ved 220 grader forvarmet ovn. (Kan sagtens laves klar om morgenen og opbevares i køleskab, men bages først lige inden servering).
Ved servering pyntes tallerkenen med de små salatblade og mango i skiver. Portionsskålen sættes i midten. Der serveres små flutes med hvidløg til (se opskrift andet sted)
Velbekomme.
Opskriften er udviklet i samarbejde med kok Martin Fich
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...