Ingredienser:
4 personer
400 g fuldkornspasta, fx konkylier
500 g broccoli
2 porrer
3 spsk. olie, fx olivenolie eller koldpresset rapsolie
3 spsk. citronsaft
1 tsk. groft salt
peber
150 g røget laks
40 g hakkede mandler, evt. ristet på en tør pande, 4 spsk.
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.
Del broccolien i mindre buketter. Skær stokken i tern. Rens porrerne og skær dem i tynde ringe.
Kog broccoli og porrer sammen med pastaen de sidste 4-5 min. af kogetiden. Afdryp pasta og grøntsager i en sigte.
Kom pasta og grønsager i et fad og vend olivenolie og citronsaft i. Krydr med 1 tsk. salt og peber. Skær laksen i strimler. Fordel mandler og laks over pastaen.
Vil du gerne have lidt mere saltsmag, kan du tilsætte 1½ tsk. groft salt til pastaens kogevand.
Opskriften er udviklet af Alt om Kost
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...