Ingredienser:
½ dl rismel, 30 g
1 ½ dl vand
1 tsk. margarine (mælkefri)
½ dl modermælk / modermælkserstatning
(Fx Profylac / Nutramigen)
Sådan gør du:
Den første grød skal være tynd. Senere kan man gøre konsistensen tykkere.
Bland rismel og vand i en gryde, og bring det i kog under omrøring.
Lad grøden småkoge i 2-3 min. Tag den derefter af varmen og rør fedtstof og mælken i.
Grøden kan med fordel tilsættes 1-2 spsk. frugtmos.
Til den første grød kan du også bruge majsmel, hirsemel, boghvede og quinoa, som alle er glutenfrie. Dog varierer blandingsforholdene.
Når dit barn er 6 måneder, kan du begynde at tilsætte lidt tilberedt kød, fisk eller æg til retterne.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Nestlé Børnemad
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...