Ingredienser:
16 stk.
500 g Amo Hvedemel
50 g margarine (mælkefri)
2½ dl risdrik, havredrik eller lign.
25 g gær
1 æg
3 spsk. sukker
¼ tsk. salt
Pyntes med flormelis eller glasur
Sådan gør du:
Start med at lave cremen, så den kan stilles i køleskabet. Find opskrift på Vaniljecreme her>>.
Smelt margarinen og hæld risdrikken i. Blandingen skal være lunken. Gæren smuldres heri.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 40 min.
Del dejen i 16 dele og rul hver del ud til en flad bolle. Læg en teskefuld creme i midten og saml enderne. Klemmes godt sammen, så cremen bliver inden i bollen.
Lægges på bageplade med bagepapir med samlingen nedad.
Bagetid: Ca. 10-12 min. i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C).
Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...