Ingredienser:
25 g margarine (mælkefri)
1 løg skåret i grove stykker (75 g)
1 lille grofthakket fed hvidløg
3 gulerødder skåret i mindre stykker (175 g)
1 dåse hakkede tomater (400 g)
1 tsk. tørret basilikum
1 liter grøntsagsbouillon (vand med bouillonterning)
1,5 tsk. groft salt
Friskkværnet hvid peber
1 tsk. sukker
200 g pasta som tilbehør + evt. brød
Sådan gør du:
Smelt margarinen og svits løg og hvidløg ca. 1 min.
Tilsæt resten af ingredienserne og kog ved svag varme og under låg i ca. 20 min., eller til at gulerødderne er møre.
Herefter blendes suppen med en stavblender.
Bring suppen i kog igen og kom pastaen i. Kog yderligere i 10 min. ved svag varme. Rør af og til.
Smag til og server straks.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...