Ingredienser:
(Til en stor lagkage)
300 g frosne hindbær
2 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 dl soja yoghurt neutral (fx Alpro)
3 blade husblas
4 dl mælkefri piskefløde
Hindbærcreme til lagkage
Sådan gør du:
Bær kommes i gryde og dækkes næsten med vand. Bringes i kog og koger ca. 1 min. Vand hældes fra – hæld lidt op i en skål for sig. Sukker og vaniljesukker røres i.
Husblas lægges i koldt vand i 5-10 min. Tages op og klemmes let fri for vand. Lægges i vandet fra bærrene og røres ud. Smelter husblasen ikke helt, så kom den over vandbad et øjeblik. Hældes derefter forsigtigt i bærmassen, mens der røres godt. Stilles til afkøling.
Kom yoghurt i bærmassen og rør rundt.
Pisk mælkefri fløde til skum og vend det sammen med bærmassen. Stilles på køl ½ time inden den lægges på lagkagen.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...