Som medlem af KlubMælkeallergi får du 10 % rabat på rebeccapersson.com.

Rebecca Persson er hende der har skrevet den fantastiske bog “BABY – 100 % naturlig uden tilsætning“. Rebecca er passioneret omkring helse og økologi, især til babyer og gravide. En blid, grøn livsstil med gladere børn, en grønnere klode og mere vitalitet. Bogen “BABY – 100 % naturlig uden tilsætning” (Politikens Forlag, 2011), er en komplet guide til familier, som ønsker en naturlig sund baby og grønne vaner i dagligdagen på barsel. (Foto: Line Klein)

For at opnå rabatten når du handler på rebeccapersson.com skal du benytte rabatkoden KOFRI, når du kommer til betalingsdelen. Der er et felt til dette, og rabatten fratrækkes helt automatisk.

Hvad kan Rebecca Persson hjælpe dig med?
Rebecca kan hjælpe og støtte dig i at vælge sundt og grønt til dig og din familie via Klub Sunde Børn. Der får du fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning hos Rebecca i hendes brevkasse i medlemsforum, masser af guldkorn og mulighed for at udveksle erfaringer med over 100 andre mødre, der ligner dig! Du kan finde inspiration og nyttig viden på bloggen, stille spørgsmål og finde guides i shoppen. Rebecca Persson har også ekspertbrevkasser på baby.dk og min-mave.dk.

Besøg rebeccapersson.com med det samme LIGE HER!