Lige siden jeg fik idéen til Børn med mælkeallergi, har jeg ønsket at oprette en stor Fødevareguide, hvor du nemt kan slå op, hvilke varer der ikke indeholder mælk, og som du kan finde i et helt almindeligt supermarked.

Noget af det der virker uoverskueligt i starten, når du lige har fået mælkeallergien tæt på, er at handle madvarer ind. Det at skulle starte fra en ende af, og læse ingredienslister på alt det du plejer at købe, kan virke meget langsommeligt.

Skal du undgå bestemte ting pga. allergi, kommer du aldrig udenom at skulle læse ingredienslister – men det gør det meget nemmere, hvis du kan gå efter bestemte varer, og have en plan med hjemmefra.

Nu er jeg så langt med Fødevareguiden, at jeg vil åbne døren for dig! Jeg vil løbende tilføje nye varer, men du kan ligeså godt få glæde af oversigten, mens jeg arbejder. Skriv dig op til at modtage info, når der er nye varer i Fødevareguiden. 

(klik her:) MAD UDEN MÆLK

Nu kan du gøre det meget nemmere at tage på besøg hos venner og familie. Se hvordan “Indkøbslisten” i Fødevareguiden MAD UDEN MÆLK kan være en stor hjælp.

Læs mere ved at klikke her