Ingredienser:
(Mindre portion – kan sagtens ”ganges op”)
3 æg
150 g sukker
50 g kartoffelmel
60 g glutenfri mel (Fx Finax den blå)
1 tsk. bagepulver
Lagkagebunde 1
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Bland kartoffelmel, glutenfri mel og bagepulver i en skål og sigt det i æggemassen. Vend melet forsigtigt i.
Dejen hældes i en smurt springform drysset med mel (ca. 22 cm i diameter), en mindre bradepande eller bare på en bageplade med bagepapir.
Bages på rist midt i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 min. Dæk folie over, hvis kagen bliver for mørk inden den er bagt. Hold godt øje med den.
Afkøl kagen let i formen, skær med en kniv rundt i kanten, inden ringen fjernes på springform. Vend kagen ud på en bagerist og lad den afkøle, inden den flækkes med skarp, tyndbladet kniv til 2 eller 3 bunde.
INFO: Til Bamse og Kylling lagkagen brugte jeg 4 gange denne opskrift.
 
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...