Ingredienser:
4 æg
1,5 dl sukker
¾ dl hvedemel
¾ dl kartoffelmel
½ dl kakao
1 stor tsk. bagepulver
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Bland mel, kartoffelmel og kakao i en skål og sigt det i æggemassen. Vend melet forsigtigt i.
Dejen hældes i en smurt springform drysset med mel (ca. 22 cm i diameter).
Bages på rist midt i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25-30 min. Dæk folie over, hvis kagen bliver for mørk inden den er bagt. Hold godt øje med den.
Afkøl kagen let i formen, skær med en kniv rundt i kanten, inden ringen fjernes. Vend kagen ud på en bagerist og lad den afkøle.

Flæk den med en skarp tyndbladet kniv i 3 bunde.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...