- Chokoladeskum Ingredienser:
100 g mørk chokolade (fx Toms 57 % mørk*) 
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker eller kornene fra ½ vaniljestang 
4 bægre pasteuriserede æggehvider
1 knivspids salt
* Kan ind ... Læs mere Ingredienser:
100 g mørk chokolade (fx Toms 57 % mørk*) 
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker eller kornene fra ½ vaniljestang 
4 bægre pasteuriserede æggehvider
1 knivspids salt
* Kan ind ... Læs mere
- Creme til fx fastelavnsboller eller lagkage Denne opskrift finder du i e-bogen "Sådan holder du nemt børnefødselsdag uden mælk": GRATIS E-BOG – ja tak. Den indeholder 7 fantastiske fødselsdagsopskrifter, flotte billeder og masser af tips. Denne opskrift finder du i e-bogen "Sådan holder du nemt børnefødselsdag uden mælk": GRATIS E-BOG – ja tak. Den indeholder 7 fantastiske fødselsdagsopskrifter, flotte billeder og masser af tips.
 Derfor kan du ikke benytte linket: ... Læs mere
- Flutes med rosmarin Ingredienser:
Ca. 14 stk.
Ca. 600 g Amo Sigtet Speltmel
50 g gær
Ca. 4 dl lunkent vand
½ dl olivenolie
2 tsk. salt
2-3 spsk. rosmarin (kan udelades)
2 spsk. flydende honning 
Pensles evt. med æg
Sådan gør du:
 ... Læs mere Ingredienser:
Ca. 14 stk.
Ca. 600 g Amo Sigtet Speltmel
50 g gær
Ca. 4 dl lunkent vand
½ dl olivenolie
2 tsk. salt
2-3 spsk. rosmarin (kan udelades)
2 spsk. flydende honning 
Pensles evt. med æg
Sådan gør du:
 ... Læs mere
- Frosting til muffins / cupcakes Ingredienser:
150 g neutral soja smøreost (Fx Tofutti, købes i Helsekost)
50 g margarine (mælkefri)
250 g flormelis
Evt. frugtfarve
Sådan gør du:
Pisk smøreosten blød med en elpisker.
Pisk margarinen i og t ... Læs mere Ingredienser:
150 g neutral soja smøreost (Fx Tofutti, købes i Helsekost)
50 g margarine (mælkefri)
250 g flormelis
Evt. frugtfarve
Sådan gør du:
Pisk smøreosten blød med en elpisker.
Pisk margarinen i og t ... Læs mere
- Hjemmelavet overtrækschokolade Lav nemt din egen overtrækschokolade helt uden mælk. Lav nemt din egen overtrækschokolade helt uden mælk.
 Overtræk fx riskager, cornflakes, tørrede bær eller friske bær. Overtrækschokoladen kan også bruges til chokoladefondue.
 ... Læs mere
- Hjemmelavet risdrik/hirsedrik/havredrik eller quinoadrik Du kan sagtens lave din egen risdrik, hirsedrik, havredrik eller quinoadrik selv. Det er nemt og meget billigere end at købe. 
Prøv denne opskrift. Du kan sagtens lave din egen risdrik, hirsedrik, havredrik eller quinoadrik selv. Det er nemt og meget billigere end at købe. 
Prøv denne opskrift.
 ... Læs mere
- Jordbær-tomatsalat Ingredienser:
1 bakke jordbær
400 g cherrytomater
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk. balsamico
2 spsk. rørsukker
Sådan gør du:
Jordbær og tomater skylles og skæres i halve. Lægges i en stor skål.
Balsami ... Læs mere Ingredienser:
1 bakke jordbær
400 g cherrytomater
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk. balsamico
2 spsk. rørsukker
Sådan gør du:
Jordbær og tomater skylles og skæres i halve. Lægges i en stor skål.
Balsami ... Læs mere
- Nemme små brød - boller og flutes Ingredienser:
4 personer
25 g gær
½ liter koldt vand
20 g groft salt
30 g sukker
Ca. 700 g hvedemel
Til flutene:
½ dl olivenolie
2 fed hvidløg
Sådan gør du:
Gæren udrøres i det kolde vand. Salt og sukk ... Læs mere Ingredienser:
4 personer
25 g gær
½ liter koldt vand
20 g groft salt
30 g sukker
Ca. 700 g hvedemel
Til flutene:
½ dl olivenolie
2 fed hvidløg
Sådan gør du:
Gæren udrøres i det kolde vand. Salt og sukk ... Læs mere
- Rosenkålssalat med mangocreme Ingredienser:
400 g rosenkål
1 pose tørrede tranebær
2 appelsiner i skiver/stykker
Dressing:
2 modne mango
Citronsaft
2 spsk. olie
Salt
Sådan gør du:
Rosenkål skylles og skæres meget fint i strimler. App ... Læs mere Ingredienser:
400 g rosenkål
1 pose tørrede tranebær
2 appelsiner i skiver/stykker
Dressing:
2 modne mango
Citronsaft
2 spsk. olie
Salt
Sådan gør du:
Rosenkål skylles og skæres meget fint i strimler. App ... Læs mere
- Sauce til kartoflerne Ingredienser:
1 bouillonterning (Fx Knorr Oksebouillon)
3 dl vand
2 dl risdrik, havredrik el.lign.
Evt. kulør (til brun sauce)
Jævning:
Hvedemel + koldt vand
eller
Maizena Majsstivelse + koldt vand
Smages til med:
1 tsk. ... Læs mere Ingredienser:
1 bouillonterning (Fx Knorr Oksebouillon)
3 dl vand
2 dl risdrik, havredrik el.lign.
Evt. kulør (til brun sauce)
Jævning:
Hvedemel + koldt vand
eller
Maizena Majsstivelse + koldt vand
Smages til med:
1 tsk. ... Læs mere
- Æg-erstatning Ingredienser:
1 æg = 3-4 spsk. æg-erstatning 
50 g hørfrø
6 dl vand
Sådan gør du:
Kog hørfrø i vandet i 5-10 min. under omrøring.
Sigt massen og lad den køle af.
BEMÆRK: Du skal bruge den sigtede vædde ... Læs mere Ingredienser:
1 æg = 3-4 spsk. æg-erstatning 
50 g hørfrø
6 dl vand
Sådan gør du:
Kog hørfrø i vandet i 5-10 min. under omrøring.
Sigt massen og lad den køle af.
BEMÆRK: Du skal bruge den sigtede vædde ... Læs mere