Ingredienser:
Ca. 14 stk.
Ca. 600 g Amo Sigtet Speltmel
50 g gær
Ca. 4 dl lunkent vand
½ dl olivenolie
2 tsk. salt
2-3 spsk. rosmarin (kan udelades)
2 spsk. flydende honning
Pensles evt. med æg
Sådan gør du:
Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt speltmel, salt, rosmarin, honning og olivenolie.
Ælt dejen grundigt til den er smidig og lad den hæve tildækket i ca. 40 min.
Tag dejen op på et melet bord. Del dejen i 14 stykker og form dem til boller. Lad dem hvile i 5-10 min. og form dem til små flutes, ca. 20 cm lange.
Læg flutene på bageplader med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. 30 min.
Ridses med en skarp kniv og pensles evt. med æg.
Bagetid: Ca. 12-15 min. midt i 225°C forvarmet ovn (varmluft 200°C).
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...