Ingredienser:
|
|
Ca. 25-30 stk. på pande i størrelse 20-25 cm. i diameter 10 store æg 8 dl risdrik, havredrik el.lign. 6 dl hvedemel 2 tsk. salt 1 tsk. sukker 1 tsk. vaniljesukker Til stegning: Margarine (mælkefri) |
|
Sådan gør du:
|
|
Pisk æggene let sammen. Tilsæt 2 dl risdrik, alt melet, sukker og salt. Pisk dejen glat med elpisker. Tilsæt resten af risdrikken. Lad dejen hvile ½ time i køleskab og bag derefter pandekagerne på en stegepande. Steges i margarine (mælkefri). Pandekagerne kan serveres med Tofuline is eller blot sukker og marmelade. |
|
Super lækker opskrift – INGEN vil kunne smage, at pandekagerne er uden mælk.
De er bare lækre. Vi havde lavet “almindelige” pandekager også men alle var enige om at de her smage bedst.. Kom til at kludre da jeg gav stjerner. Fik vist kun givet to..men de er helt klart til 5 *
Super lækre pandekager, vi lavede dem igår og de blev alle spist meget hurtigt. Rigtig gode
Hvad er havredrik?
Det er en vegetabilsk drik, der er baseret på havre. Kan bruges som erstatning for komælk i madlavning. Der findes bl.a. mærker som Naturli og Oatly. Naturli findes i rigtig mange almindelige supermarkeder i Danmark. Oatly er lidt nemmere at få fat på i Sverige.
Super god opskrift, som ikke engang ikke allergiker kan afvise. Oplever ofte, at folk er vilde med dem. Og selvom min søns mælke allergi er blevet bedre, så er det stadig farvorit opskriften her i huset.