Ingredienser:
|
|
4 personer 2 pakker kyllingeinderfilet a 280 g Salt og friskkværnet peber 2 spsk. solsikkeolie 1 cm frisk ingefær, fintrevet 1 fed hvidløg, presset 200 g strimlet hvidkål 80 g cashewnødder 4 spsk. soja ½ dl hvidvin (eller bouillon tilsat 1 tsk. hvidvinseddike) 1 tsk. sukker |
|
Sådan gør du:
|
|
Varm en wok med 1 spsk. af olien. Tilsæt hvidløg og ingefær og lad det svitse 20 sekunder. Tilsæt kyllingekødet og steg det i 4-5 minutter (eller til det er gennemstegt). Tag kødet op og hold det varmt. Kom resten af olien i wokken og lad den blive rigtig varm. Tilsæt kålen og steg den 2-3 minutter. Tilsæt cashewnødder. Kom kødet tilbage i wokken og tilsæt soja, vin og sukker. Lad det koge 2 minutter og smag til med salt og peber. Kan serveres med ris eller nudler. |
|