Ingredienser:
4 personer
2 pakker kyllingeinderfilet a 280 g
Salt og friskkværnet peber
2 spsk. solsikkeolie
1 cm frisk ingefær, fintrevet
1 fed hvidløg, presset
200 g strimlet hvidkål
80 g cashewnødder
4 spsk. soja
½ dl hvidvin (eller bouillon tilsat 1 tsk. hvidvinseddike)
1 tsk. sukker
Sådan gør du:
Varm en wok med 1 spsk. af olien. Tilsæt hvidløg og ingefær og lad det svitse 20 sekunder. Tilsæt kyllingekødet og steg det i 4-5 minutter (eller til det er gennemstegt).
Tag kødet op og hold det varmt. Kom resten af olien i wokken og lad den blive rigtig varm. Tilsæt kålen og steg den 2-3 minutter. Tilsæt cashewnødder.
Kom kødet tilbage i wokken og tilsæt soja, vin og sukker. Lad det koge 2 minutter og smag til med salt og peber.
Kan serveres med ris eller nudler.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...