Ingredienser:
Lasagneplader – ca. 15-18 stk.
800 g hakket oksekød
2 ds. hakkede tomater
1 lille dåse koncentreret tomatpure
2 hakkede løg
Hvidløg efter smag
1-2 revede gulerødder
1 bouillonterning (Fx Knorr oksebouillon)
¾ liter vand
evt. 1 tsk. sukker (fremhæver smagen)
Salt efter smag
½ dl rasp
Sådan gør du:
Det hakkede kød brunes i gryde uden fedtstof. Hakket løg, hvidløg og revet gulerod tilsættes og simrer ca. 5 min.
Herefter kommes tomatpure og hakkede tomater i sammen med bouillonterning og vand.
Koges op og simrer endnu 5 min. Smages til med sukker og salt til sidst.
Herefter laves bechamelsaucen (se anden opskrift).
Tag en stor form/ildfast fad og kom en smule kødsauce i bunden. Læg et lag lasagneplader ud og herefter et lag kødsauce og et lag bechamelsauce. Læg igen et lag lasagneplader og kødsauce samt bechamelsauce.
Beregn 3 lag lasagneplader og slut af med kødsauce og bechamelsauce. Drys med rasp.
Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 35-40 min. Serveres med en stor skål salat eller råkost. Der er nok til en stor familie eller hvis børnene har venner på besøg.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...