I går skulle jeg prøve noget nyt. Jeg skulle bage kage (lagkage) UDEN gluten. Jeg har meget erfaring med fødevareallergi, men gluten er lidt et “lukket land” for mig. Men jeg havde fået lidt gode råd, og følte mig rimelig på højde med situationen. Indtil jeg står og kommer makroner i flødeskummen – UPS…. er der mon gluten i makroner??? JA, det var der så. Så måtte jeg piske ny flødeskum.

Det er faktisk en god øvelse, ind imellem at være på udebane. Nogle gange kan jeg godt blive lidt frustreret, når andre har så svært ved at forstå det, som er helt naturligt for mig i forbindelse med fx mælkeallergi. Men jeg har jo rigtig svært ved at håndtere de allergier JEG ikke kender. Det giver en større forståelse for, hvorfor det er så svært for andre, der ikke har allergi inde på livet.

Så jeg blev lige mindet om, hvordan det er at være “ny i faget” 🙂 Tak for det!