I fredags gjorde jeg en fantastisk opdagelse. Jeg var i SuperBest i Rødovre, som har et stort udvalg af blandt andet glutenfri produkter. Og der på hylden ser jeg så denne økologiske chokoladecreme uden mælk fra Plamil.

Jeg kender Plamil i forvejen, da vi køber deres plade chokolade. Plamil udmærker sig nemlig ved, at de er en fabrik helt uden brug af nødder og peanuts. Og det har stor betydning for os, da min søn har kraftig peanut/jordnøddeallergi.

Det er Allergikost.com der ellers er forhandler her i Danmark – se mere her!

Allergiinformation: Indeholder soja. Ingen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

Ingen animalske-, æg eller mejeriprodukter blandt ingredienserne.

Og så smager den intet mindre end FANTASTISK. Min søn er lykkelig, da det med chokolade er ret svært, når der skal undgås peanut. Og jeg selv er blevet som et barn igen – mindes barndommen med Nutella.