Mors sundhed – jeg får også ny inspiration til kostomlægning

4 lækre opskrifter

Jeg gennemgår selv en kostomlægning for tiden. Med alt hvad der følger med. Jeg undgår mælk, hvede og sukker. Det betyder rigtig mange nye vaner for mig. Jeg har faktisk aldrig været den store “opskrifts-følger”. Har selvfølgelig haft mine favorit opskrifter, men er ellers god til at lave mad sådan lidt på “gefühl”.

Men jeg har virkelig opdaget, hvor meget nemmere alting bliver, når man henter ny inspiration, i en fase hvor alt skal ændres. Jeg bruger selv kogebogen Mad uden mælk af Signe Lykke. Men jeg giver opskrifterne mit eget touch. Laver lidt om hist og her. Det er skønt med helt nye smagsoplevelser. Det kan jeg virkelig anbefale.

På billedet ovenfor ses nogle af mine favoritter:

  • Pizza med grøntsager og kalkunbacon
  • Broccolitærte
  • Kyllinge moussaka
  • Avokadodip

Velbekomme!