Astma-Allergi Danmark står for en bred vifte af muligheder inden for alt, hvad der har med astma, allergi og eksem at gøre. En hjemmeside der virkelig dækker meget bredt.

Først og fremmest formidler de viden om områderne, men de følger også med i den nyeste forskning, deltager i udvalg, stemmer i, hvis den politiske scene har brug for faglige input, og så tilbyder de masser af kurser, uddannelsesforløb og aktiviteter – både for deres medlemmer og for ikke-medlemmer.

De laver også målrettede kampagner om fx børneastma eller kontaktallergi for at give den almindelige dansker mere viden.

I dag lider 20 % af alle danskere af astma, allergi eller eksem. Astma-Allergi Danmark er en privat forening, der arbejder for at forbedre vilkårene for dig, dine pårørende eller andre der er berørt af sygdommene.

De modtager kun ganske få offentlige tilskud, og deres arbejde er derfor helt afhængig af, at de har medlemmer og interesserede, der støtter deres sag.

Når du støtter Astma-Allergi Danmark er du med til at sikre, at de kan fortsætte arbejdet med bl.a. pollentallet, med at undgå unødvendige og allergifremkaldende kemi i forbrugerprodukter (Den Blå Krans) og med at give personlig og gratis rådgivning til alle.

Klik her: www.astma-allergi.dk