Ingredienser:
(1 portion = 1 lag i alm. lagkage)
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
1,5 spsk. maizena majsstivelse
2 dl havredrik, risdrik eller lign.
1 tsk. vaniljesukker
1 dl Erlet eller andet alternativ til piskefløde
En moden mango
Sådan gør du:
Æggeblommer, sukker og majsstivelse piskes sammen i en gryde.
Havredrik, risdrik eller lign. tilsættes lidt efter lidt, mens massen bringes i kog. Hold lidt tilbage, indtil cremen har kogt godt.
Til sidst tilsættes det sidste havredrik, risdrik eller lign., indtil cremen har en fin konsistens.
Smag til med vaniljesukker. Cremen afkøles i køleskab.
Pisk Erlet til skum og vend det i vaniljecremen. Så er cremen klar til lagkagen. Mango stykker lægges ovenpå.
Tip: Appelsinmarmelade kan blandes i cremen, hvis den mangler smag.
 
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...