Ingredienser:
(Til en stor lagkage)
120 g sukker
90 g mælkefri margarine (fx FRI)
6 pasteuriserede æggeblommer
100 g mørk chokoladecreme (fra Plamil)
1 spsk. usødet kakaopulver
4 dl mælkefri piskefløde
Chokoladecreme til lagkage
Sådan gør du:
Sukker, margarine og æggeblommer piskes tykt og luftigt med elpisker.
Plamil chokoladecreme (skal have stuetemperatur) kommes i og røres rundt. Kakao sigtes i og røres med.
Pisk den mælkefri fløde stiv.
Bland æg-chokolade-massen med fløden.
Stilles koldt ½ time og lægges derefter på kagen.
Skær fx friske jordbær eller bananer og læg oven på chokoladecremen.

INFO:
Plamil Chokoladecreme fås i lys og mørk. De er uden mælk, gluten, nødder og peanut. Du kan købe dem i nogle SuperBest butikker, helsekosten og hos Allergikost.com.
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...