En opmærksom forbruger har gjort mig bekendt med, at der stod “mælkepulver” i ingredienslisten på tyggetabletterne MÆLKE MINERAL. Jeg blev noget rystet, da jeg selv har givet min søn med mælkeallergi dette produkt i mange år – og jeg har også anbefalet disse kalkpiller her på hjemmesiden.

Jeg har derfor d.d. været i dialog med producenten New Nordic Healthcare. De bekræfter, at der indenfor det sidste halve år er lavet om i produktsammensætningen på dette produkt. Det drejer sig i bund og grund om, at de ikke må kalde deres produkt for MÆLKE MINERAL, hvis ikke der er mælk i. Derfor er der nu tilsat en lille smule mælkepulver.

Jeg har kraftigt gjort opmærksom på, hvor katastrofalt det er for mælkeallergikere, at sådan noget sker. Produktet henvender sig naturligt til børn med mælkeallergi, der netop har brug for et tilskud af kalk. De lovede mig at gå videre med sagen, og give mig en status på, hvad der videre sker med produktet.

Indtil da er jeg nødt til at trække min anbefaling af produktet tilbage. Du kan ikke bruge MÆLKE MINERAL til dit barn med mælkeallergi. Jeg håber dog, at de fjerner mælkepulveret igen, og kalder pillerne ved et andet navn.