Ingredienser:
4 personer
600 g filet af torsk-, mørk- eller lyssej eller rødfisk
groft salt
peber
4 stykker bagepapir
2 porrer
2 persillerødder eller 5 gulerødder, ca. 300 g renset vægt
1 gul peberfrugt
1 æble
20 g bacon i tern, rå
2 spsk. olie
2 spsk. æbleeddike eller citronsaft
Sådan gør du:
Skær fisken ud i 4 ens filetstykker. Krydr fisken med salt og peber og fordel fileterne på hvert sit stykke bagepapir.
Rens porrerne og skær dem i strimler. Skræl persillerødderne og skær dem i tynde stænger. Rens peberfrugten og skær den i små tern. Skær æblet i små tern.
Svits bacontern i olien et par minutter. Kom porre, persillerødder, peberfrugt og æble ved og svits det hele sammen 3-4 minutter. Kom eddike i og kog det op. Krydr med salt og peber. Fordel grøntsagerne over fisken. Saml papiret op om fisk og fyld. Luk med en papirklips. Stil pakkerne i en bradepande midt i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. til fisken netop er mør.
Server fiskepakkerne sammen med groft brød, evt. smurt med pesto.
Opskriften er udviklet af Alt om Kost
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...