Ingredienser:
4 personer
500 g kyllingebrystfilet
Marinade:
1/2 dl sennep
2 spsk. flydende honning
50 g hasselnøddeflager (erstat evt. med havregryn)
2 dl perlespelt
1 rødløg
1 bdt. forårsløg
2 røde æbler
1 håndfuld bredbladet persille
Dressing:
2 spsk. citron
1 spsk. flydende honning
1 spsk. sennep
Sådan gør du:
Kog perlespelten efter anvisningen på posen og lad den afkøle.
Bland sennep og honning og vend kyllingefilet i sennepsmarinaden. Tryk fileterne let i hasselnøddeflagerne. Steg kyllingen ved middel varme i lidt olie ca. 10 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Snit rødløg og forårsløg fint. Skær æblerne i tynde både og hak persille groft. Pisk en dressing af citron, honning og sennep og vend den afkølede perlespelt heri sammen med grøntsagerne.
Server sennepskyllingen til perlespeltsalaten.
Tip: Server fx en kold dip af sojayoghurt, mayonnaise, revet løg smagt til med salt og peber.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Himmerland Kylling
Prøv også Thaisuppe med kylling og ingefær – klik her!
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...