Ingredienser:
4 personer
400 g skrællede kartofler
3 mellem store gulerødder
2 porrer
3 spsk. olivenolie
7 dl vand
1 terning hønsebouillon
3 dl risdrik eller lign.
1 dl mælkefri madlavningsfløde (fx iMat fra Oatly)
Evt. 1 tsk. sukker
Smag til med salt, peber og citronsaft
125 g ristet bacon i tern til at pynte med
Sådan gør du:
Skræl kartofler og gulerødder. Rens porrerne og skær det hele i skiver.
Svits det i olien i en stor gryde. Tilsæt vand og bouillonterning og lad suppen koge ca. 20 minutter under låg.
Kom risdrik og madlavningsfløde i og kog op.
Blend suppen jævn med en stavblender eller i en foodprocessor.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Serveres med lidt ristet bacon på toppen og fx en grovbolle, grov toastbrød eller andet.
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...