Ingredienser:
6 stk.
500 g Amo Hvedemel
3½ dl lunkent vand
25 g gær
1 tsk. groft salt
Fyld:
Salat, tomat, agurk, skinketern – eller andet fyld efter ønske.
Sådan gør du:
Opløs gæren i vandet. Rør salt og ca. halvdelen af melet i. Ælt resten af melet i, lidt ad gangen. Dejen skal være smidig og ikke hænge i fingrene.
Dæk skålen til og stil dejen til hævning til den er hævet til dobbelt størrelse (ca. 1 time).
Slå dejen ud på et melet bord. Del den i 6 lige store dele. Rul hver del til en bolle.
Tænd ovnen på 250°C. Rul hver bolle ud til en cirkel på ca. ½ cm tykkelse. Læg brødene på en plade dækket med bagepapir. Lad brødene efterhæve i ca. 10 min.
Bagetid: Ca. 8 min. midt i en 250°C forvarmet ovn (varmluft 230°C), til brødene pustes op til lysebrune balloner. Afkøles straks på en rist, dækket af et viskestykke.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Amo
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...