Hvad laver jeg?

Jeg hjælper dig med at give dit barn med mælkeallergi en glad hverdag.

Hvorfor laver jeg præcis det her?

Det er min passion at lave skøn og dejlig mad, der tager højde for fødevareallergi. Jeg mener som udgangspunkt, at ”alt” kan lade sig gøre, bare du er kreativ og har mod på at eksperimentere. Jeg vil rigtig gerne vise dig, hvordan det er muligt at have en ”næsten almindelig” hverdag med mælkeallergi i familien. Og samtidig bidrage til at din familie, og ikke mindst dit barn, lærer at leve positivt med allergien. Det der føles uoverskueligt i starten, bliver nemmere med tiden. Jeg vil være rigtig glad for at hjælpe dig igennem den tid, der måske føles lidt svær.

Hvad gør netop mig specielt egnet til at lave det, jeg laver?

Jeg har selv en søn, der har haft mælkeallergi og anden fødevareallergi i nu 11 år, og er derfor vant til en hverdag, hvor allergi spiller en væsentlig rolle. Jeg har masser af oplevelser og erfaringer med i bagagen, som jeg meget gerne deler med dig.

Hvad er min professionelle baggrund?

Jeg har arbejdet indenfor dagligvarebranchen i ca. 15 år, og har derfor et stort kendskab til fødevarer generelt.

VIGTIGT! – Læs det med småt
Indholdet på denne hjemmeside og de tilhørende medier kan ikke erstatte professionel lægelig rådgivning eller bruges til at stille en diagnose eller fastlægge en behandling. Gå altid til en læge, hvis du eller dit barn har symptomer, og før I begynder en behandling – også med håndkøbsmedicin. BØRN MED MÆLKEALLERGI fraskriver sig desuden ethvert ansvar ifbm. brug og misbrug af hjemmesiden og tager forbehold for trykfejl m.v.