I dag inviterede vi os selv på kaffe hos nogle venner. Giver I kaffe, så bager jeg kage. Så var det på en måde nemt for alle. Jeg slap for at skulle tale om ingredienser, opskrifter osv. Værterne slap for at skulle købe særlige ingredienser ind til at bage. Det var faktisk en god deal.

Vi kørte afsted i bilen, mig med bradepanden på skødet. Hvor er det egentlig dejlig nemt. Ja, det var faktisk den følelse, jeg sad med. Det var MENTALT dejlig nemt, selvom jeg havde stået og bagt. Nogle gange er det rart, ikke at skulle igennem så mange detaljer. Men bare at klare kagen selv.

Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag med vores venner. Og kagen var en succes. De var glade for den hjælp vi gav. Og jeg vidste, at min søn kunne spise kagen uden problemer. Det er også dejligt at tage ud, når værterne sørger for maden. Men det omvendte er også ok. Jeg havde bagt min søns yndlingskage – se opskriften på Chokoladebradepandekage her (klik)

Det skønne billede er venligt udlånt af Catarina.dk