Ved du, hvordan du sikrer, at dit barn med mælkeallergi får de vitaminer og mineraler, som barnet har brug for? Skal barnet have ekstra kalk-tilskud? Hvordan dækker du dit barn ind, hvis ikke barnet vil drikke specialfremstillet modermælkserstatning osv.

Er du medlem af KlubMælkeallergi kan du stille alle de spørgsmål du har om kost og ernæring ifm. mælkeallergi til diætist Anette Tornhøj Pedersen. Det er helt gratis og kun for medlemmer.

Er du i tvivl om hvilke symptomer på allergi/overfølsomhed du skal holde øje med, eller oplever du manglende opbakning fra din egen læge eller sundhedsplejerske? Måske har du brug for vejledning i forhold til kosttilskud.

Stil dine spørgsmål til sundhedsplejerske Anette Opstrup kvit og frit som medlem af KlubMælkeallergi.

Hverdagen med allergi er ikke altid lige til. Det er helt almindeligt, at det føles som lidt af en udfordring. Måske føler du det tager lidt af dit gode humør, måske er tiden bare knap.

Lykkementor Liselotte Vejborg kan hjælpe dig til at få en hverdag med mere overskud, og give dig et nyt syn på dine udfordringer. Du kan stille Liselotte spørgsmål ganske gratis som medlem.

Skal dit barn snart starte i vuggestue? Giver det dig en knude i maven at skulle overlade ansvaret for dit barn OG barnets kost til fremmede pædagoger? Ønsker du mest af alt, at få et trygt og tillidsfuldt forhold til disse pædagoger?

Pædagog Rikke Winckler kender vuggestuen indefra, og kan rådgive dig om, hvordan du opnår det bedste samarbejde med pædagoger.

Alt dette og meget mere får du som medlem af KlubMælkeallergi – og det koster kun 99,75 kr. i kvartalet = 399 kr. for et års abonnement. Slå til allerede NU – læs mere om alle fordelene HER