Ingredienser:
4 personer
500 g torskefilet
1 bundt forårsløg
2 peberfrugter
1 tsk. fintrevet ingefær
1 liter bouillon
1 dåse kokosmælk light
Tilbehør:
Groft brød
Sådan gør du:
Skær torskefileterne i store tern.
Snit forårsløg i små stykker.
Skær peberfrugterne i strimler.
Kom forårsløg, peberfrugt, ingefær og bouillon i en gryde, og kog suppen i 5 min.
Tilsæt kokosmælk, og læg forsigtigt torskefileterne i suppen. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 3 min.
Smag suppen til med salt og peber, og servér med brød.
Tip: Suppen kan tilsættes 1 fed presset hvidløg og 1 finhakket rød chili.
Opskriften er udviklet af 2 gange om ugen
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...