Raw Food Company har samlet naturens råvarer i en række velsmagende og økologiske produkter, som du kan medbringe overalt.

RawBite er kåret som Årets Fødevare 2011 af de danske helsekostbutikker med blandt andet følgende ord: Sund, velsmagende produkt baseret på gode økologiske ingredienser.

RawBite er fri for gluten, mælk og laktose. Ingen tilsætningsstoffer. Ikke tilsat sukker.

Alle medlemmer tilmeldt pr. 1. februar 2012 deltager i lodtrækningen om en blandet kasse med 12 stk. RawBite til en værdi af 240 kr.

Lidt om varianterne:

RawBite Spicy Lime er en perfekt harmoni mellem det friske, det søde, det syrlige og bløde. Hver bid er et overflod af tropisk smag. Ingredienser: Dadler, cashewnødder, lime, mandler, ingefær & chili … og intet andet.

RawBite Raw Cacao er det perfekte valg, når du ønsker at tilfredsstille trangen til fyldig mørk chokolade på en rigtig sund måde. Ingredienser: Dadler, cashewnødder, cacao & mandler … og intet andet.

Når man har sat tænderne i RawBite Coconut undrer man sig over, hvordan noget kan være så cremet, sødt og fyldigt, og samtidig være sundt. Ingredienser: Dadler, cashewnødder, kokos & mandler … og intet andet.

RawBite Cashew er en herlig blanding af dadlernes sødme og en enkel cremet smag af cashewnødder. Ingredienser: Dadler & cashewnødder … og intet andet.

Læs mere om RawBite her – klik

Vinderen er fundet og har fået direkte besked.