Milde fe er en helt fantastisk butik med speciale i børneinterieur med enkle, skandinaviske, koloristiske og også humoristiske varer. De forhandler også møbler, især Oliver Furniture, og har i mange år ligeledes lavet indretninger af børneværelser. Milde fe er både en fysisk butik i Gentofte og en webshop.

Mildefe.dk finder du primært Milde fe’s egne kollektioner, men også et stort udvalg af andre spændende og sjove børneting. Netop fordi Milde fe har deres egen produktion, er de varer du ser for det meste unika varer fabrikeret i små serier. Milde fe lamperne er fx dansk producerede på en lampefabrik i Jylland (med Milde fe’s egne tekstiler). Hele Milde fe kollektionen er ligeledes syet på en systue i Danmark og deres knagerækker bliver sprøjtemalet i Farum. Dette garanterer en høj kvalitet og et flexibelt udvalg, som tit og ofte bliver fornyet.

Som medlem af KlubMælkeallergi pr. 1. februar 2012 deltager du i lodtrækningen om en sød børnelampe fra Milde fe. Børnelamperne er Milde fe’s mest populære varer, og nu kan én af dem blive din. Der er et stort udvalg af lamper til både piger og drenge – du vælger helt selv. Lamperne har en værdi af 399-599 kr.

Se meget mere her – klik.

Vinderen er fundet og har fået direkte besked.