Julehygge er synonymt med knas, godter og bagværk. Derfor kan “den søde juletid” give udfordringer for familier med fødevareallergi.

9. september bagte vi de første julesmåkager herhjemme. Det lyder helt tosset, men det var til ære for journalist Stine Sofie Mathisen og fotograf David Askholm fra Astma-Allergi Danmark. De ville gerne høre, hvordan vi hos os håndterer de udfordringer, der er forbundet med julen.

Julen er jo traditionelt en tid med masser af godter – og det er ikke altid nemt for et barn med fødevareallergi. Men det gælder om at finde gode alternativer, være kreativ og prøve sig frem. Og så er det godt at være lidt på forkant!


Du kan læse artiklen fra AstmaAllergi Bladet lige her – klik!


Se frem til en dejlig jul uden mælk med min families 8 bedste juleopskrifter, som du får helt gratis her (klik)

P.S.
Der er mange spændende artikler i AstmaAllergi Bladet, der sendes til alle medlemmer i disse dage. Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark her.