Ingredienser:
400 g hakket kalv og flæsk
1 dl havregryn
1 æg
2 dl risdrik, havredrik el.lign.
1,5 tsk. salt
Hvidløgspeber
Hakket løg efter smag
1 revet gulerod / ½ squash
Sådan gør du:
Kom alle ingredienser, undtagen risdrik, i en stor skål. Det hele æltes rigtig godt sammen med hænderne.
Herefter tilsættes risdrik lidt efter lidt – nu kan der røres med grydeske.
Farsen skal helst trække 1 time i køleskab.
Frikadellerne formes med en spiseske og lægges på bageplade med bagepapir.
Bages i ovn ved 200 grader i ca. 30 min alt efter størrelse.
Frikadellerne kan også steges i margarine (mælkefri), evt. blandet med olivenolie, på stegepande.
Giv her din bedømmelse 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjernerLoading...