Det er sommer og solen skinner … noget af tiden. I hvert fald starter sommerperioden officielt fredag. Derfor er det tid til grill og tid til pølser. Der findes efterhånden en del pølser uden mælk, men som fødevareallergiker er det langt fra alle pølser der er ok at spise.

I fredags smagte jeg for første gang nogle lækre grill og brunch pølser fra Himmerland Kylling. Pølserne er, som navnet siger, naturligvis kyllingepølser, men derudover er de helt fri for mælk, gluten og andre allergener. Det fik jo lige mig til at kigge en ekstra gang. Skønt.

Det er små delikate kyllingepølser med et meget højt kødindhold, mildt krydret med urter og krydderier – velegnet til brunch, snack, grill eller middag. Pølserne findes i tre varianter:

Med løvstikke og løvstikkerod
Med svampe og persille
Med soltørret tomat og basilikum

Både jeg og mine gæster syntes virkelig godt om pølserne. De har et godt “knæk” og er krydret på en lækker måde. Jeg har svært ved at anbefale den ene smagsvariant frem for de andre. De smagte dejligt alle tre.

Jeg tænkte, disse pølser skal nævnes på www.maelkeallergi.dk og derfor kontaktede jeg Himmerland Kylling. De var glade for min begejstring og ville gerne udlodde pølser til dig som læser. Pølserne er specielt udviklet til SuperBest-kæden, og derfor kan pølserne kun købes der. Himmerland Kylling stiller derfor 5 stk. gavekort til SuperBest a 150 kr. på højkant, som du har mulighed for at vinde. Og de 5 vindere kan derefter gå i den nærmeste SuperBest og købe 4 pakker pølser.

Du deltager i lodtrækningen ved at skrive en kommentar, om hvorfor du gerne vil vinde gavekort til disse kyllingepølser, på Facebook-siden for BØRN MED MÆLKEALLERGI. Er du ikke på Facebook, så skriv en kommentar her nedenfor. Men husk at du på Facebook nemt kan følge med i, de tiltag der løbende er.

Sidste frist for at deltage er på søndag 3. juni kl. 23.59. Så der er ingen grund til at vente!

Læs mere om Himmerland Kylling her.