Det er forskelligt fra barn til barn, hvor svært det er, at vænne dem til fx Nutramigen eller Profylac. Min søn ville slet ikke have det i starten. Jeg havde store smerter ved at amme, og ville gå over til modermælkserstatning. Det ville han slet ikke være med til. Først da en sygeplejerske tog action og gav mig en pille, der stoppede mælkeproduktionen, hjalp det. Da jeg havde spist den, MÅTTE jeg ikke amme mere. Det var hårdt – der blev fældet masser af tårer – men det var det bedste. Og da først jeg selv var afklaret, drak min søn også mælken.

Jeg tror, dit barn kan mærke, hvis du er i tvivl. Derfor er det vigtigt, at du beslutter dig for, hvad der er rigtigt for dig og dit barn. Og så skal du holde fast, selvom det er hårdt. Jeg ved godt, det er SÅ meget nemmere sagt end gjort. Min Mads blev meget glad for Nutramigen, og drak det som mælk til han var 4 år. Så selvom det både lugter og smager grimt, det tror jeg vi er enige om, kan dit barn godt vænne sig til smagen.