Ingredienser:
750 g hakket svine-/skinkekød
75 g bacon
1-2 løg
2 fed hvidløg
½ dl rasp
1 æg
1½ dl soya cuisine (mælkefri madlavningsfløde)
½ spsk. salt
1 tsk. tørret rosmarin
½ tsk. peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 160 grader.
Skær bacon i strimler og rist på pande.
Hak løg og hvidløg og svits et par minutter sammen med bacon.
Bland alle ingredienserne. Rør farsen godt sammen.
Kom farsen i en form der rummer 1½ liter.
Bages i forvarmet ovn i ca. 1½ time ved 160 grader. Bages til kødsaften er klar.
Afkøles og sættes i køleskab. Må gerne trække en dag eller to inden servering.
Kan spises kold eller lunet på et stykke godt brød.

Prøv også Små frikadeller uden mælk.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...