Ingredienser:
30-35 stk.
500 g hakket kalv- og svinekød
1 dl rasp
½ løg (evt. fintrevet)
1 lille fed presset hvidløg
1 tsk. salt
¼ tsk. peber
1 æg
½ terning oksebouillon
ca. 3 ½ dl vand
Evt. finthakkede friske krydderurter (fx basilikum og rosmarin)
Sådan gør du:
Kom det hakkede kød i en skål og tilsæt finthakket løg, hvidløg, salt og peber. Æltes godt med hænderne.
Oksebouillon opløses i lidt vand og tilsættes sammen med æg og rasp, der også æltes i.
Herefter tilsættes vandet lidt efter lidt – nu røres der med grydeske.
Lad farsen trække i køleskab 1 time.
Frikadellerne sættes på bageplade med bagepapir og steges i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

Prøv også Æg- og rejesalat uden mælk.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (No Ratings Yet)
Loading...